Degustacija vina

Vinski turizam

Otkrijte bogatu istoriju vinogradarstva i vrhunska vina naših vinograda

Sremski karlovci

Iskusite jedinstveno vinsko iskustvo uz priče o tradiciji vinogradarstva

Poseta vinariji i degustacija vina uvek je jedinstveno iskustvo. Uzimanje u obzir bogate istorije vinogradarstva, počev od zemlje, klime, vode, plodova i ruku koje su je obrađivale, pa sve do iskustva koje možete steći tokom samog procesa proizvodnje, ukusa i arome svakog pojedinačnog vina.

Kontakt informacije

AdresaKarlovačkog Mira 46,
21205 Sremski Karlovci

mob: +381 62 48200
e-mail: vinarijakisturizam@gmail.com

Pogled u srce Fruške gore

Naša vinarija, smeštena na Fruškoj gori, predstavlja kombinaciju tradicije i modernog pristupa u proizvodnji vrhunskih vina. Tokom posete našoj vinariji, uživaćete u degustaciji vina, ali i saznaćete o istoriji vinogradarstva u regionu, kao i o našoj porodici koja se bavi ovim zanatom već skoro 200 godina. Takođe ćete naučiti o specifičnostima različitih sorti vina i o njihovim idealnim kombinacijama sa hranom.

Nezaboravno iskustvo

Učite, kušajte i uživajte: Proces degustacije vina sa našim stručnjacima

Naši stručni vodiči će vas provesti kroz proces degustacije, podeliti sa vama vinske tajne i priče o ljudima koji stoje iza svakog pojedinačnog vina. Imaćete priliku da kušate vrhunska vina i uporedite njihov ukus i aromu, kao i da otkrijete koji su to najbolji načini za serviranje i uživanje u vinu.

Nudimo vam da izaberete jednu od ponuđenih opcija ili da sami iskombinujete svoju idealnu degustaciju